Боровинкови мъфини с царевично брашно
Лора и Стоян
за тестото: 150 мл прясно мляко (топло) 1 ч. л. захар 20 г прясна мая 350 г брашно 1 с. л. сух лук 1 ч. л. сол 25 г краве масло (+ за намазване) 1 ч. л. сух чесън | за плънката: 50 г краве масло 1/2 връзка магданоз 2 стръка пресен лук 200 г кашкавал 2 глави червен лук |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2015 Прекрасен хляб. Импровизирах с плънката поради вкусови предпочитания на съпруга и детето. Не сложих магданоз и добавих бекон. Определено ще се приготвя редовно в нашето семейство.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...