Рула с бекон, спанак и сирене „Крема“

Дата: 07.02.2017
Източник: sense
ТИТЛА: Чирак
Рула с бекон, спанак и сирене „Крема“
 
Необходими продукти:
6 свински шницела
12 тънки парчета бекон
2 пакетчета сирене „Крема“ (или извара)
300 г спанак
150-200 г кашкавал
3 с. л. олио
подправки по избор
 

Начин на приготвяне:
1
Свинските шницели се начукват, за да се изтънят и да могат да се навият по-лесно на рула. Овкусяват се с подправки по избор, без да се прекалява.

2
Върху всеки шницел се слагат по 2 парчета бекон.

3
Нарязаният наситно спанак се смесва със сиренето „Крема“ и се разпределя върху бекона.

4
Месото се навива на руло и се завива в алуминиево фолио, предварително намазало с олиото.

5
Рулата се слагат в съд, в който се налива вода и се пекат около 40 минути на 220 градуса.

6
След това фолиото и водата (ако е останала такава) се отстраняват.
7
Рулата се поръсват с настъргания кашкавал и се запичат за още 5-10 минути, като времето зависи от това, колко запечен искате да бъде кашкавалът.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


269 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта