Пиле с къри и патладжан
Лора и Стоян
8 бр. големи аспержи по 1 щипка сол, захар и естрагон 2 с. л. магданоз 100 г кашкавал 500 г кайма смес 1 с. л. букет | за букета: 1 ч. л. бахар 1 ч. л. чубрица 1 ч. л. черен пипер 2 ч. л. кимион 2 ч. л. сух риган 3 ч. л. кориандър 1/2 ч. л. индийско орехче |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2017 Всички си облизахме пръстите!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...