Салата „Айсберг“ със сос „1000 острова“

Свежа салата за зимните месеци
Източник: Бон Апети
Дата: 20.11.2019

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 салата „Айсберг“
100 г чери домати

за салатения сос:
200 г майонеза
1/4 глава лук
1 кисела краставичка
1/4 глава варено червено цвекло
1/2 печена червена чушка
10 стръка див лук
1/4 връзка магданоз
1 сварено яйце
1/2 ч. л. сос „Уорчестър“
2 с. л. лют сос
сол и черен пипер на вкус

Бон Апети препоръчва:
BILLA България успешно развива проекта си „Градините на BILLA“, в рамките на който веригата осъществява ползотворно партньорство с над 30 внимателно селектирани родни производители. Благодарение на тази кампания клиентите на BILLA могат да избират между богато разнообразие от вкусни и качествени плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 150 зеленчукови градини, оранжерии и лозя из цяла България. Всички плодове и зеленчуци от „Градините на BILLA“ са с гарантирано качество и вкус. Това е така не само заради внимателно подбраните сортове и семена, а и заради положените за тях грижи, както от земеделските производители, така и от експертите на BILLA. Те контролират качеството на продукцията от подбора на семена през засаждането и отглеждането, до транспорта и излагането на плодовете и зеленчуците в магазините.
Виж повече
 

Начин на приготвяне:
1
Салата „Айсберг“ със сос „1000 острова“
Лукът, краставичката, чушката, цвеклото, дивият лук, магданозът и яйцето се нарязват наситно и се смесват с майонезата, лютия сос и соса „Уорчестър“.
2
Салата „Айсберг“ със сос „1000 острова“ 2
Сосът се овкусява със сол и черен пипер и се разбърква.
3
Салата „Айсберг“ със сос „1000 острова“ 3
Айсбергът се реже на шайби.
4
Салата „Айсберг“ със сос „1000 острова“ 4
Залива се със соса и салатата се гарнира с разполовени чери домати.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.06.2017
Много вкусна и приятна салата.Само маи забравих да сложа доматите.Не остана за снимка.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: