Салата от царевица и майонеза
Лора и Стоян
500 г моркови 100 г майонеза 1/2 зелена ябълка 1 с. л. настърган хрян (от буркан) сол на вкус |
1 | ![]() | Морковите се обелват и се настъргват на едро ренде. |
2 | ![]() | Ябълката също се обелва, почиства се от семките, нарязва се на малки кубчета и се смесва с майонезата и хряна. |
3 | ![]() | Морковите се разбъркват с майонезения сос и се посоляват.
Съвет: Ако искате салатата да бъде постна, заменете майонезата в дресинга със 100 г тофу и 1–2 с. л. зехтин или използвайте постна майонеза. |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2016 Използвах я за гарнитура на Пилешки кюфтета с тиквички (също от тук)
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2015 Стефанийка, вместо хрян, може да използваш същото количество горчица, като все пак имаш предвид, че като краен резултат, вкусът няма да е съвсем същият.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2015 Може ли хрянът да се замени с нещо?
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...