Салата от паста „Орзо” с пилешко
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2015 Много вкусна салата! Аз замених магданоза с копър и използвах краве сирене. Вторият път я направих без моркови.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2015 Много е вкусна салатката! Още повече че аз страшно обичам патладжан. Единствено суровият морков малко не ми се връзва, защото текстурата му е различна от тази на патладажана и чушките. Следващият път бих го изпекла по някакъв начин и него. Тъй като нямах козе сирене, сложих обикновено краве, а отгоре му поръсих малко шарена сол.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2014 Невероятно вкусно!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2014 Беше много вкусно!!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2014 Страхотна салата,стана ни любимата в къщи и я правя почти всяка вечер!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...