Пълнени гъби
Лора и Стоян
400 г пресни картофи (дребни) 400 г аспержи 1 връзка репички 250 г пресен зелен фасул 60 мл зехтин „Екстра върджин“ 2 с. л. ретро горчица сол и черен пипер на вкус | за маринования пресен лук: 2 връзки пресен лук 120 мл червен винен оцет 120 мл вода 1 ч. л. сол 1/2 ч. л. захар 1/2 ч. л. черен пипер |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...