Салата от тиквички с макадамия
Лора и Стоян
![]() |
4 тортили (готови, с диаметър 25 см) 1 връзка рукола олио за пържене | за салатата: 200 г нахут от консерва 200 г пушена пъстърва 1 домат 1 глава червен лук 50 г маслини каламата (обезкостени) 3–4 стръка босилек | за дресинга: 4 с. л. цедено кисело мляко 4–5 стръка магданоз 1/2 ч. л. чесън на прах 1 щипка канела кората от 1 лимон 1 с. л. зехтин 1/4 ч. л. смлян кориандър сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...