Салата ,,Лятна прохлада\'\'
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2017 Замених италианския хляб с обикновен
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2015 Не настъргах пармезана а го нарязах на люспи. Към дресинга прибавих съвсем малко горчица.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...