Сандвичи Крок Мосю

Дата: 03.01.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
8 филии хляб
500 мл прясно мляко, затоплено
40 г сирене „Грана падано”
1 щипка индийско орехче
400 г сирене „Гауда”
400 г пражка шунка на слайсове
2 с. л. брашно
2 с. л. краве масло
3 с. л. дижонска горчица
 

Начин на приготвяне:
1
Сандвичи Крок МосюФилийките се поставят в тава и се пекат до златисто в загрята на 240 градуса фурна на грил програма.
2
Сандвичи Крок Мосю 2Маслото се загрява и в него се запържва брашното до златисто. Налива се затопленото мляко и се бърка енергично, докато се получи гладък гъст бешамел.
3
Сандвичи Крок Мосю 3Оттегля се от огъня и се подправя със сол, пипер и индийско орехче и настъргано сирене „Грана падано”. Разбърква се.
4
Сандвичи Крок Мосю 4Препеченият хляб се маже тънко с горчицата. Две по две филийките се слепват като между тях се разпределя шунката и нарязаното на тънко сирене „Гауда“ (малко от него се отделя за запичане).
5
Сандвичи Крок Мосю 5Сандвичите се заливат с бешамела и се покриват със заделеното и настъргано сирене. Пекат се в загрята на 220 градуса фурна с вентилатор за около 10 минути.
6
Сандвичи Крок Мосю 6Изваждат се от фурната, разрязват се надве и се поднасят веднага.
Подобни рецепти:
Коментари (19)
19.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2018
Следващият път ще сложим и хартия за печене ;)
18.
Изпрати
лично съобщение

07.09.2017
Нямах такива сирена, затова използвах само кашкавал.
17.
Изпрати
лично съобщение

18.10.2016
Много вкусни сандвичи! Аз ги приготвих с моцарела, понеже е безсолна :)
16.
Изпрати
лично съобщение

27.10.2015
Интересна идея. Ще се пробва.
15.
Изпрати
лично съобщение

05.07.2015
Тази рецепта е много популярна в Монреал,живея тук от 10г и редовно я има закусвалнята където работя,опитайте супер вкусно! :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


dragonfairy се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Огретен от картофи
Ivaylo Dimitrov се регистрира в сайта.
Max Semeen Profil се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Веганска майонеза
Бон Апети коментира рецептата Тарт "Татен"
Nikolay Dimovski се регистрира в сайта.
Toni Toni се регистрира в сайта.
gabyts се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Кейк със смокини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта