Сладкиш от „трохи“ с шоколад
Лора и Стоян
800 г кестени 200 г пудра захар 150 г черен шоколад (70% какао) 90 г краве масло 50 мл животинска сметана 50 мл вино „Марсала“ 1/4 ч. л. канела сол на вкус | за глазурата: 100 г черен шоколад (70% какао) 20 г краве масло 80 мл животинска сметана |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2020 Здравете, Невена! Ако използвате предварително обработени – около 450 г ще са напълно достатъчни. Поздрави от нас!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2020 Здравейте, грамажа на кестените е 800 гр. преди да се обелят ли ?
Ако използваме предварително обработени и обелени кестени, колко грама трябва да са?
|
2. |
|
toneva_veliyana 25.12.2016 За първи път приготвих рецепта с кестени. Най-трудоемкото за мен беше премахването на обвивките.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2016 Невероятен е!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...