Орехов сладкиш без печене
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2016 Йоана, пропуснатата информация е допълнена, благодарим ти за вниманието. Начинът на приготвяне на шоколада за гризините е посочен в последната (6-та стъпка) от рецептата.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2016 Колко е количеството на школада и маслото?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2016 Изглежда са пропуснати количествата на шоколада и маслото.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...