Сладки с мед и канела
Лора и Стоян
за тестото: 350 мл прясно мляко 200 г брашно 60 г краве масло (+ за намазване) 3 яйца 2–3 с. л. какао 2 с. л. захар 1 щипка сол | за крема: 250 г крем сирене 200 г ягоди 10 г бурбонска ванилова захар 2 с. л. пудра захар 1 ч. л. сок от лимон | за гарниране: пресни ягоди за сервиране пудра захар за поръсване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 И на мен много ми харесаха. Само замених ягодите с малини.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2018 Много добре се получиха тези палачинки, СВЕЖИ И ЛЕКИ за сезона!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...