Шупла

Гост: Радостина Паньова, народна певица
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Шупла
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
200 г извара
1 яйце
по 1 щипка сол и захар
олио за намазване


Начин на приготвяне:
1
Шупла
Брашното се сипва в купа, постепенно се налива вода и се бърка до получаване на средно гъста смес.
2
Шупла 2
Прибавя се изварата, като продължава да се бърка.
3
Шупла 3
Сместа се сипва в намазан с олио загрят тиган и се изпича до златисто от едната страна. След това се прехвърля в предварително загрята на 200-220 градуса фурна.
4
Шупла 4
Изпечената шупла се намазва с разбитото яйце и се запича, докато яйцето се зачерви.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: