Добруджанска кавърма

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Добруджанска кавърма
 
Необходими продукти:
200-250 г сирене
1 пакет точени кори
1 кофичка кисело мляко
5 яйца
1/2 ч. ч. олио
1 к. ч. готварска сметана
масло за намазване


Начин на приготвяне:
1
Добруджанска кавърма
Точените кори се нагъват и се подреждат една до друга в намаслена тава за печене.
2
Добруджанска кавърма 2
Яйцата се разбиват с киселото мляко и се смесват с натрошеното сирене.
3
Добруджанска кавърма 3
Добавят се сметаната и олиото.
4
Добруджанска кавърма 4
Получената смес се разстила равномерно върху корите и се оставя за 5 минути, след което се изпича в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.02.2018
Моята стана малко сухичка, но проблемът не е в рецептата. Просто не я изчаках да се накисне добре.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: