Картофени ньоки с трюфел
Лора и Стоян
![]() |
100 г сирене 2-3 щипки чубрица 2-3 щипки сминдух 2-3 щипки самардала 1 ч. л. сода бикарбонат 1/2 ч. ч. кисело мляко 1 ч. ч. прясно мляко 1 ч. ч. пшенично брашно 3 яйца 40-50 г масло 1-2 щипки червен пипер |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2018 Плачевен резултат. Веднага щом ги извадих от фурната спаднаха като спукани балони .Преди това всичко си беше съвсем нормално.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...