Тортелони със спанак и сос от салвия
Лора и Стоян
![]() |
400 г аспержи 1 кубче пилешки бульон 2 стръка копър 2 с. л. брашно 50 г краве масло 250 г кашкавал сол и бял пипер за поръсване 2 стръка пресен лук 3-4 с. л зехтин 10 готови кори за лазаня 150 г моцарела 200 мл готварска сметана 1 щипка естрагон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...