Бързи бананови хлебчета с шоколад
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2015 Приготвих рецептата без да спазвам точно стъпките. Използвах блендер да разбия сухите съставки с маслото (вместо пръсти), защото мисля че от топлината на пръстите маслото се размеква, а за такъв тип сладкиши то трябва да е студено. Също така замених бадемовата есенция с ванилов екстракт и добавих настъргана лимонова кора. Просто защото вкъщи не харесваме бадемова есенция. Накрая освен пудра захар украсих и с малко разтопен шоколад. Доволна съм от резултата. Хапнахме си ги с удоволствие за закуска :) Благодаря ви за хубавите рецепти.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2014 Невероятно вкусно и лесно за приготвяне черешово изкушение
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2014 Направих двойна доза, защото 12 парчета ми се видяха малко. Това, което не съвпадна с вашата рецепта при мен беше, че се наложи да пека моите сладки близо 35 минути, за да добият завършен вид. Очаквах да са по сладки, но не съм прекалила със захарта. Много вкусна закуска ще бъдат за утре!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2014 Много повече брашно пое, може би затова стана сухо и с вкус на хляб, не на сладкиш.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.05.2014 Бърза, лесна и много сполучлива рецепта. Страхотни за закуска, а според мен черешите могат да се заменят и с други плодове за разнообразие като малини, кайсии, ябълки.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...