Шарени бисквити с какао и ванилия
Лора и Стоян
800 г бутертесто 150 г черен шоколад (75% какао) 150 г бял шоколад 1 яйце (размер М) брашно за разточване кокосови стърготини за поръсване |
19. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2020 Хрупкави и много вкусни!
| ![]() |
18. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2020 Страхотни! Лесно и бързо се приготвят!
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2020 Супер вкусни и лесни за правене!
| ![]() |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2018 Много добре се получиха!
| ![]() |
15. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2017 Страхотна закуска!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...