Провансалски хляб
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2023 Вкусна и лесна рецепта. Аз я направих с идеята за вечеря, но е по-скоро десерт. Станаха 6 парчета в голямата тава, вътре сложих кристална, но не и пудра захар, както и мед. Отгоре не съм ръсила с пудра захар, намазах я с масло преди печенето, а после когато беше готова я полях със сиропа.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...