Индийска „халва” от ябълки и тиква
Лора и Стоян
26. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 06.08.2021 Прекрасен десерт!
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.07.2020 Вкусно!
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2020 Супер!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.10.2018 Честно казано и аз бях леко резервирана към рецептата, но стана СТРАХОТЕН СЛАДКИШ, БРАВО!!! Вместо чаени бисквити, използвах кафяви обикновени бисквити (такива имах в наличност) и стана върха!
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.10.2018 Много е вкусен! Не сложих пудра захар, за да не стане още по-сладък. И го направих с олио - нямах толкова чисто масло в момента. Страхотен- въпреки малките несъответсвия в рецептата.
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...