Бисквитена торта
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2015 Да,много добра идея за кафява захар,ще има карамелен вкус :), ще я пробвам и аз.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2015 По между другото съм я правила и с вариант на место бяла захар - кафява, а вместо грис фини овесени ядки
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2015 Тази рецепта е много хубава, правех я често през зимния сезон преди години, благодаря че ме подсетихте за нея - още утре ще я направя
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...