Сос „Айоли“

Кулинарна класика
Източник: Бон Апети
Дата: 25.04.2022

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 мл зехтин
10 скилидки чесън
1 щипка сол
1 с. л. сок от лимон


Начин на приготвяне:
1
Сос „Айоли“
Чесънът се обелва и се слага в хаванче с щипка сол.
2
Сос „Айоли“ 2
Добавя се лимоновият сок.
3
Сос „Айоли“ 3
Стрива се на гладка паста.
4
Сос „Айоли“ 4
Малко по малко и при постоянно бъркане се налива зехтинът. Готовият сос се съхранява в бурканче.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


lillyj се регистрира в сайта.
lili8 се регистрира в сайта.
Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: