Най-лесните палачинки
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2020 Любими
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2020 Много вкусни
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.07.2014 Много вкусни палачинки станаха, за съжаление на моя гофретник сместа залепваше твърде много, но в тигана станаха супер (единствено без бекон)!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2014 Прекрасна рецепта. Правя я два пъти вече. Вторият път добавих малко повече бекон по желание на съпруга ми. Също така използвах 100 грама бяло и 100 грама пълнозърнесто брашно, което по никакъв начин не повлия на добрия краен резултат.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2014 Страхотни станаха! И рецептата е много лесна!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...