Галактобуреко
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2016 Това беше първият ми опит за суфле, беше учудващо лесно и се получи страхотно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2015 Много вкусна рецепта!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.08.2015 С половината смес, успях да направя 3 суфлета.
Ликьора замених с ромова есенция.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2015 Бързо, лесно, вкусно! В зависимост от големината на рамекините (купичките), с които разполагате, сместа може да ви стигне и за повече суфлета. Както е препоръчано по-горе, сервирайте и консумирайте веднага, след като ги извадите от фурната, защото \"спихват\" за секунди (както се вижда на снимката ми). Само внимавайте да не се опарите! :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2015 Маноела, не е фатално, ако не сложиш крем ликьор. Принципно той придава по-добър аромат на суфлето, може да се замени с друг ароматен алкохол по избор - например бренди или ром.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...