Сванска сол

Дата: 14.08.2018
Източник: Ruslan Dimov
ТИТЛА: Чирак
Сванска солСванска солСванска солСванска сол
 
Необходими продукти:
150-160 г едра сол
2 с. л. кориандър
1 с. л. червен пипер
1 с. л. червен пипер
1 с. л. шафран
1 с. л. шафран
1/2 с. л. ким
 

Начин на приготвяне:
1
В хаванче се стриват всички подправки. Чесъна се почиства и също се стрива в хаванчето заедно с другите посправки до получаването на еднородна смес. Подправката се съхранява в буркан.
2
Съвет: Използва се при готвене на меса, зеленчуци, маринати. Просто заменяте обикновената сол с нея.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

23.08.2018
Държи се в плътно затварящ се буркан, защото е леко влажна от чесъна
1.
Изпрати
лично съобщение

23.08.2018
Не точно това качих като рецепта кориандър 2 с л прясно смлян червен пипер 1 с л кимион (карви) 0,5 с л чесън 120 - 130 гр сминдух (фенугрек,пажитник) 1 с л семена копър 1 с л шафран 1 равна с л морска сол 160 гр Използва се много в грузинската кухня. Печено,пържено месо,картофи на фурна стават страхотни
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Венелина Ганчева се регистрира в сайта.
Николинка Камбурова се регистрира в сайта.
Daniela Ivanova се регистрира в сайта.
bobo123456789 се регистрира в сайта.
Katia Borisova коментира рецептата Чийзкейк с тиква
Krasi Destanova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Японски палачинки
Анна коментира рецептата Макарони на фурна
sendji се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта