Паста флора
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2018 Това е само някаква версия на малеби, но не е автентичната рецепта на майстора на свиленградското малеби Тодор Вълков. В неговата рецепта се използва оризов грис. Все пак и тази рецепта може да се ползва, но без наименованието "свиленградско", а само малеби с малини и сладко от рози.:)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2018 Това тяма нищо общо със Свиленградското малеби :Д
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2017 :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.06.2015 :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.03.2015 направих го със сладко от арония
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...