Свински чеснов Терияки стек

Японска рецепта за свински пържоли
Източник: Оиши
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 04.02.2014
Свински чеснов Терияки стек
 
Необходими продукти:
10 броя по 150 г свински филета
малко бяло брашно
150 г смес от Кикоман Терияки марината
или Кикоман соев сос
100 мл вода или бульон
малко олио за пържене

Бон Апети препоръчва:


Начин на приготвяне:
1
Оваляйте леко свинските филета в брашно.
2
Подгответе олиото в един тиган и изпечете месото в него (докато филетата станат средно изпечени).
3
Оставете ги настрана и ги запазете топли.
4
Отстранете останалото в тигана олио, добавете водата (или бульона) и оставете сместа да заври за кратко време.
5
Добавете Кикоман Якитори соса и предварително приготвеното месо. Продължите да готвите до готовност на месото.
6
Ястието може да се сервира със всякаква гарнитура (салата, зеленчуци, ориз, картофи).
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.08.2014
Здравейте :) Само исках да попитам къде е чесънът в рецептата и не може ли направо да се ползва Кикоман Терияки?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: