Свински късчета с праз

ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 31.10.2015
Свински късчета с праз
 
Необходими продукти:
800 г свинско месо
3 стръка праз
3 домата
олио
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на късчета.
2
Слага се в тиган да се задушава с малко вода и олио.
3
След като се задуши, се слагат нарязаните наситно домати и се бърка, докато се поеме течността от доматите.
4
Накрая се добавя празът и се готви под капак, докато омекне.
5
На финала ястието се овкусява със сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


251 ДУШИ ОНЛАЙН
Иво публикува рецептата Лютеница
Dankolova сготви Мусака
Tedity коментира рецептата Еклери
Tedity коментира рецептата Риба плакия
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: