Риба „Салтимбока“
Лора и Стоян
4 свински котлета 250 мл пилешки бульон 50 г краве масло (студено) 30 г каперси 1/2 стрък розмарин 2 с. л. едрозърнеста горчица 2 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за гарнитурата: 800 г пресни дребни картофи 250 г морска сол |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...