Свински ребърца в меден сос

Дата: 04.02.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Свински ребърца в меден сосСвински ребърца в меден сос
 
Необходими продукти:
1/2 кг свински ребърца
20 мл мед
2 с. л. соев сос
50 мл бяло вино
20 мл вода
2 с. л. олио
сол, червен и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Ребърцата се нарязват.
2
Медът се смесва със соевия сос, бялото вино, водата, олиото и подправките и всичко се разбива.
3
Ребърцата се подреждат в тавичка и се поливат със сместа.
4
Пекат се около 50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


235 ДУШИ ОНЛАЙН
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта