Свински ребърца в меден сос

Дата: 04.02.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Свински ребърца в меден сосСвински ребърца в меден сос
 
Необходими продукти:
1/2 кг свински ребърца
20 мл мед
2 с. л. соев сос
50 мл бяло вино
20 мл вода
2 с. л. олио
сол, червен и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Ребърцата се нарязват.
2
Медът се смесва със соевия сос, бялото вино, водата, олиото и подправките и всичко се разбива.
3
Ребърцата се подреждат в тавичка и се поливат със сместа.
4
Пекат се около 50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта