Немска палачинка

Дата: 22.06.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 яйца
100 г пражка шунка
80 г сирене „Грюер“
60 г брашно
50 г краве масло
50 мл прясно мляко
50 мл животинска сметана
1 с. л. заквасена сметана
5–6 стръка див лук
1/2 ч. л. дижонска горчица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Немска палачинкаЯйцата се разбиват с млякото, двата вида сметана, горчицата, сол, черен пипер и брашното.
2
Немска палачинка 2Шунката се реже на кубчета, запържва се в сух тиган с дебело дъно и термоустойчива дръжка и се изважда.
3
Немска палачинка 3В същия тиган се слага маслото и съдът се поставя в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор, за да се разтопи маслото.
4
Немска палачинка 4Яйчената смес се сипва в тигана и се пече 15 минути, докато бухне и стане златиста.
5
Немска палачинка 5Поръсва се с шунката, настърганото сирене и наситнения лук.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
Aylinaademova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта