Свинско пълнено ветрило

Дата: 11.10.2015
Източник: Михаела
ТИТЛА: Експериментатор
Свинско пълнено ветрило
 
Необходими продукти:
1-1,5 кг свинско филе (телешко филе)
100 г пушено месо (или бекон, нарязан натънко)
100 г кашкавал (топено сирене, нарязано натънко)
5-6 големи печурки
1 глава червен лук
50 мл соев сос
50 мл бяло вино
розмарин, мащерка, сол и черен пипер на вкус
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Направете прорези в месото (като ветрило), без да го срязвате до края.
2
Оваляйте го добре в подправките, виното и соевия сос и го оставете да се маринова за няколко часа в съд или завито с фолио.
3
Напълнете разрезите с останалите нарязани натънко продукти и нарязан на полумесеци лук, като ги редувате или слагате от всичко във всеки разрез.
4
Поръсваме с черен пипер и сол.

5
Покриваме с алуминиево фолио и печем около половин час.

6
Отвиваме и ако има нужда добавяме още вино или гореща вода. Завиваме и печем до готовност още около час.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


214 ДУШИ ОНЛАЙН
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта