Руло с кайма и печени чушки
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 За мен си заслужаваха усилията определено! Много вкусно и различно се получи. Сложих малко повече тиква, на хората които харесват леко сладникав вкус определено ще им допадне!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Останах леко разочарована - тиквата почти не се усещаше. Кестените придобиха интересен вкус, но няка си не си струваше цялата занимавка по варенето и беленето.. Мисля че няма да повторв - вкусно е, но не ни хареса достатъчно за да се занимавам пак.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...