Пълнени дюли с телешко
Лора и Стоян
500 г свински черен дроб 1 глава лук 1 зелена чушка 1 червена чушка 4 скилидки чесън 4 с. л. доматен концентрат 100 г едро кълцана свинска наденица 50 г краве масло 1/2 с. л. червен пипер пресен магданоз за поръсване сол и черен пипер на вкус |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2019 Страхотен стана черния дроб.
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2018 Много вкусно се получи, благодаря за рецептата!
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2017 Изключително съм доволна от резултата. Вече е любимия ми начин да сготвя дроб! (На снимката - добавих и 1 бр. морков)
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2015 Получи се вкусно !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2015 Много, много вкусни дробчета.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...