Пълнени дюли с телешко

С аромат на есен
Източник: Бон Апети
Дата: 19.10.2018

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 големи дюли
350 г смляно месо от телешка плешка
2 скилидки чесън
30 г пресен джинджифил
2 глави лук
1 яйце
1 люта чушка
2 с. л. олио
600 мл пилешки бульон
4 стръка магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пълнени дюли с телешко
Дюлите се режат наполовина, почистват се и се варят, докато леко омекнат – около 20 минути.
2
Пълнени дюли с телешко 2
Каймата се смесва с настърганите лук и джинджифил, яйцето, стрития на паста чесън, олиото, накълцаната чушка, сол и пипер на вкус.
3
Пълнени дюли с телешко 3
Дюлите се пълнят с каймата и се подреждат в тава, а в нея се налива бульонът.
4
Пълнени дюли с телешко 4
Тавата се покрива с фолио и се пече в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за около 20 минути с фолиото и още 20 минути без фолиото.
5
Пълнени дюли с телешко 5
Печените дюли се поднасят с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.11.2018
Интересна и вкусна рецепта, но май няма да я повторя....
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: