Пилешко месо със зеленчуци

Дата: 13.10.2015
Източник: Margarita Ivanova
ТИТЛА: Чирак
Пилешко месо със зеленчуци
 
Необходими продукти:
1/2 кг пилешки филенца
1 пакет замразени зеленчуци
олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото месо се нарязва на малки късчета и се посолява.
2
Задушава се около 30 минути на котлона, в тенджерка с олиото и малко вода.
3
Прибавят се зеленчуците, овкусяват се с черен пипер и ястието се оставя да се задуши за още 20 минути.




Съвет:
Ястието се поднася, украсено със стръкчета пресен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Малинка коментира рецептата Тутманик
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта