Пилешко месо със зеленчуци

Дата: 13.10.2015
Източник: Margarita Ivanova
ТИТЛА: Чирак
Пилешко месо със зеленчуци
 
Необходими продукти:
1/2 кг пилешки филенца
1 пакет замразени зеленчуци
олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото месо се нарязва на малки късчета и се посолява.
2
Задушава се около 30 минути на котлона, в тенджерка с олиото и малко вода.
3
Прибавят се зеленчуците, овкусяват се с черен пипер и ястието се оставя да се задуши за още 20 минути.




Съвет:
Ястието се поднася, украсено със стръкчета пресен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта