Гръцки пай с тиквички
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2020 Пекох с около 7 минути повече и стана прекрасно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2013 Не съм гледала видео на рецептата и не знам крайния резултат какъв е , но с това време за печене което е дадено, зеленчуците остават полусурови, защото има домати и лимонов сок , и киселината не позволява бързото омекване на лука, чесъна и чушките особено ако са по месести. Сигурно зависи и от съда в който се пече колко е дебела тавата, аз го направих в йена, а и от фурната. Аз нямам вентилатор така че за да се задушат по добре зеленчуците прибегнах до покриване с алуминиево фолио за да не остане без сос. Коства ми около 1час и нещо а не 35 мин както е показано. Но яденето е невероятно вкусно и с чаша добро червено вино е ненадминато.Препоръчвам го горещо.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2013 Не съм гледала видео на рецептата и не знам крайния резултат какъв е , но с това време за печене което е дадено, зеленчуците остават полусурови, защото има домати и лимонов сок , и киселината не позволява бързото омекване на лука, чесъна и чушките особено ако са по месести. Сигурно зависи и от съда в който се пече колко е дебела тавата, аз го направих в йена, а и от фурната. Аз нямам вентилатор така че за да се задушат по добре зеленчуците прибегнах до покриване с алуминиево фолио за да не остане без сос. Коства ми около 1час и нещо а не 35 мин както е показано. Но яденето е невероятно вкусно и с чаша добро червено вино е ненадминато.Препоръчвам го горещо.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...