Свинско с вино

Дата: 14.06.2014
Източник: ренета
ТИТЛА: Чирак
Свинско с вино
 
Необходими продукти:
продукти
1 кг. свинско месо
1 връзка зелен лук
1 к. л. сол
300 мл бяло вино
3 с. л. олио
1 ч. л. мед
2 щипки черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско с виноСвинското (по възможност да е прясно, а не замразявано) се нарязва на малки кубчета. В загрято олио се запържва месото като се прибавя меда. След като си промени цвета, се слагат виното, солта и черният пипер.
2
Свинско с вино 2Бърка се периодично, за да не залепне. Когато виното изври, месото е готово. В съда, в който сте пържили, веднага щом махнете месото от котлона, се прибавя лука и се слага капак, за да се задуши.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


265 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава публикува рецептата Бонбони „Рафаело“
Десислава публикува рецептата Шкембе чорба
Юлия Минчева се регистрира в сайта.
Avror публикува рецептата Памук погача
Диляна Петкова коментира рецептата Баски ванилов пай
Бон Апети коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Илина се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Ашуре
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта