Скумрия върху лук

ТИТЛА: Чирак
Дата: 14.06.2014
Скумрия  върху  лук
 
Необходими продукти:
4 бр. скумрия
6-7 бр. големи глави лук
1/2 лимон
1 връзка магданоз
1 връзка девисил
50 мл олио
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Почистваме рибата от главите и опашките и я филираме.
2
Овкусяваме я със сол, сока от лимона и черния пипер.
Престоява около 20 минути.
3
Намазваме тавата с част от олиото. Нарязваме почистения лук на шайби и го нареждаме на дъното на тавата. Поръсваме с нарязания магданоз и девисил.
4
Върху него подреждаме рибата и я омазняваме с останалото количество олио.
5
Пече се около 45 - 50 минути на 250 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

31.10.2014
Вкусотия.Наслада за душата и мозъчните гънки.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.07.2014
една от най-често приготвяните рецепти в къщи!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: