Скумрия върху лук

Дата: 14.06.2014
ТИТЛА: Чирак
Скумрия  върху  лук
 
Необходими продукти:
4 бр. скумрия
6-7 бр. големи глави лук
1/2 лимон
1 връзка магданоз
1 връзка девисил
50 мл олио
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Почистваме рибата от главите и опашките и я филираме.
2
Овкусяваме я със сол, сока от лимона и черния пипер.
Престоява около 20 минути.
3
Намазваме тавата с част от олиото. Нарязваме почистения лук на шайби и го нареждаме на дъното на тавата. Поръсваме с нарязания магданоз и девисил.
4
Върху него подреждаме рибата и я омазняваме с останалото количество олио.
5
Пече се около 45 - 50 минути на 250 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

31.10.2014
Вкусотия.Наслада за душата и мозъчните гънки.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.07.2014
една от най-често приготвяните рецепти в къщи!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


394 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта