Скумрия върху лук

ТИТЛА: Чирак
Дата: 14.06.2014
Скумрия  върху  лук
 
Необходими продукти:
4 бр. скумрия
6-7 бр. големи глави лук
1/2 лимон
1 връзка магданоз
1 връзка девисил
50 мл олио
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Почистваме рибата от главите и опашките и я филираме.
2
Овкусяваме я със сол, сока от лимона и черния пипер.
Престоява около 20 минути.
3
Намазваме тавата с част от олиото. Нарязваме почистения лук на шайби и го нареждаме на дъното на тавата. Поръсваме с нарязания магданоз и девисил.
4
Върху него подреждаме рибата и я омазняваме с останалото количество олио.
5
Пече се около 45 - 50 минути на 250 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

31.10.2014
Вкусотия.Наслада за душата и мозъчните гънки.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.07.2014
една от най-често приготвяните рецепти в къщи!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: