Пълнено телешко руло с гарнитура от полента
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2020 Приготвих само гарнитурата, която стана много приятна.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2020 Моето месо също стана доста сухо. Предполагам, защото температурата на котлона при пърженето не беше достатъчно висока, и пържолите пуснаха много вода.
Иначе рецептата е много хубава, и всички вкусове се допълват прекрасно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2013 Страхотна рецепта! Препоръчвам я на всеки, който обича месце.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2014 Месот остна твърде сухо според мен.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...