Свинско със зелен фасул

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Свинско със зелен фасул
 
Необходими продукти:
1/2 кг свинско месо
1 кг зелен фасул
2 зелени чушки
2 домата
1 глава кромид лук
4-5 с. л. олио
1 с. л. брашно
1 ч. л. червен пипер
черен пипер и сол на вкус



Начин на приготвяне:
1
Свинско със зелен фасул
Лукът се нарязва на кубчета.
2
Свинско със зелен фасул 2
Фасулът се почиства с помощта на белачка за картофи, нарязва се наедро и се сварява за 10 минути в кипнала подсолена вода.
3
Свинско със зелен фасул 3
Месото се поръсва с черен пипер и сол и се задушава в олиото с лука на силен котлон.
4
Свинско със зелен фасул 4
Чушките се почистват от влакната, нарязват се наедро и се задушават с месото.
5
Свинско със зелен фасул 5
Поръсва се с червения пипер и брашното.
6
Свинско със зелен фасул 6
Добавят се свареният фасул и нарязаните на кубчета домати.
7
Свинско със зелен фасул 7
Сипва се вода и ястието се задушава 25 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


evgeni@medarov.com се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Тутманик
ifkata се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: