Пъстърва със синьо сирене

Дата: 10.07.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пъстърви
100 г синьо сирене
50 г орехови ядки
2 клонки розмарин
2 стръка магданоз
2 щипки чесън на прах
черен пипер и сол на вкус
зехтин за намазване на фолиото
сос „Уорчестър“ и лимонов сок на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пъстърва със синьо сиренеПъстървата се почиства и се обезкостява.
2
Пъстърва със синьо сирене 2Ореховите ядки се запичат в тиган около 2 минути.
3
Пъстърва със синьо сирене 3Синьото сирене се намачква с помощта на вилица.
4
Пъстърва със синьо сирене 4Полива се със зехтин и сос „Уорчестър” и се поръсва с чесън на прах, черен пипер и наситнен магданоз.
5
Пъстърва със синьо сирене 5Рибата се поръсва със сол и черен пипер и се полива с лимонов сок.
6
Пъстърва със синьо сирене 6Изпечените орехови ядки се смилат с малко сол и се разпределят във вътрешността на рибата.
7
Пъстърва със синьо сирене 7Върху ореховия слой се разстила пастетът от синьо сирене.
8
Пъстърва със синьо сирене 8Пълнените риби се поставят заедно с клонките розмарин в намазано със зехтин фолио и се изпичат за 25 минути във фурна на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


256 ДУШИ ОНЛАЙН
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта