Тартар от сьомга и авокадо

Дата: 22.12.2019
Източник: VICI
ТИТЛА: Експериментатор
 
Необходими продукти:
200 г студено пушена сьомга
1 авокадо
1 с.л. сирене „Крема“
1/2 ч.л. сок от лайм
1 стрък копър
репички
кресон
сол и пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Разполовете авокадото, отстранете костилката, а месестата част намачкайте. Разбъркайте крема сиренето със сок от лайм, сол, пипер и нарязан копър. Внимателно добавете авокадото към сместа.
2
Изсипете сместа в кръгла купичка и я сложете за 10-ина минути в хладилника.
3
Нарежете сьомгата на парчета. Вземете сместа от хладилника и я извадете от формата.
4
Аранжирайте сьомгата върху сместа от авокадо и крема сирене.
5
Украсете с резенчета репичка и кресон. Овкусете със сол и пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
SuperMag коментира рецептата Лесен плодов сладолед
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта