Телешка супа с брюкселско зеле

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Телешка супа с брюкселско зеле
 
Необходими продукти:
100 г варено телешко месо
50 г брюкселско зеле
1/4 средно голям морков
1 1/2 ч. ч. телешки бульон
1 ч. ч. вода
1 ч. л. сметана или краве масло
магданоз и копър за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се пасира и заедно със ситно нарязания морков се вари в телешкия бульон.
2
Брюкселското зеле се измива, слага се в хладка вода за 20–30 минути и след това отново се изплаква. Пуска се във врящия бульон и се добавя водата. Вари се до сваряване на зеленчуците.
3
След като супата стане готова, се добавя сметаната или маслото заедно с нарязаните наситно копър и
магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

15.11.2017
Сготвих я не за детето, а за нас. Стана страхотно! Добавих и малко резене.
1.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2016
вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
Десита Пенева се регистрира в сайта.
Veselina Marinova се регистрира в сайта.
Irina Marudina се регистрира в сайта.
Rumiana Angelov се регистрира в сайта.
satyo коментира рецептата Сладкиш със сушени кайсии
Plamena Ivanova коментира рецептата Леща яхния
Plamena Ivanova се регистрира в сайта.
Жанет Таракчиева се регистрира в сайта.
Катя Александрова се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova коментира рецептата Булгур с мляко
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта