Пататник
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.04.2019 Стана много вкусно. Изключително подходящо ястие за посрещане на гости.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2017 Получи се много добре. Спазих рецептата, температурата и времето. Стана крехко и вкусно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2014 Смятам, че виното трябва да се намали на половина, като се замести с бульон. Знам, че французите използват дори по-голямо количество вино в тази рецепта, но на мен ми дойде в повече.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2013 Страхотно се получи! Особено ако се консумира с качествено Пино Ноар ;)!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И аз ще го пробвам
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...