Пататник
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.04.2019 Стана много вкусно. Изключително подходящо ястие за посрещане на гости.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2017 Получи се много добре. Спазих рецептата, температурата и времето. Стана крехко и вкусно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2014 Смятам, че виното трябва да се намали на половина, като се замести с бульон. Знам, че французите използват дори по-голямо количество вино в тази рецепта, но на мен ми дойде в повече.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2013 Страхотно се получи! Особено ако се консумира с качествено Пино Ноар ;)!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И аз ще го пробвам
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...