Омлет с пилешко и зеленчуци
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2024 Уникално ястие!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2024 Вкусът на по-тлъстото вратно месо ми дойде малко тежък, макар да не използвах мас, а запържих по-мазните късчета в началото, те пуснаха мазнина, но после долях олио за праза и ориза. Това, обаче, е въпрос на вкус, на мен никога не ми е харесвал вкуса на мас и тлъстина. Семейството ми хареса ястието, месцето беше много крехко.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2023 Простичка, но за сметка на това много вкусна.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2017 Много хубава рецепта!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2017 Изключително вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...