Печени яйца със сос „Маринара“
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2021 вкусно стана, но на мен ми трябваше много повече време докато зеленчуците се опекат.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2020 За още по-наситен вкус накрая запекох с кашкавал и пармезан и се получи страхотно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2016 Без моцарела ястието си е рататуй. Ще пробвам и със сиренето.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2016 Това ястие съм го готвила почти по същия начин, но без моцарела. Вкуса дори без моцарела е много добър. Едновременно леко и засищащо.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2016 Лесно и вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...