Тиква с яйца и мляко

Дата: 08.01.2016
ТИТЛА: Чирак
Тиква с яйца и мляко
 
Необходими продукти:
500 г тиква
2-3 яйца
500 мл прясно мляко
1 с. л. олио
1 ч. ч. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Обелете тиквата и я нарежете на кубчета.
2
Прехвърлете я в тава, полейте я с олиото и малко вода и я сложете да се запече.
3
През това време разбийте яйцата със захарта и накрая прибавете млякото.

4
След като тиквата е почти готова, я залейте с яйчената смес.
5
Печете около 20 минути в загрята на 180 градуса фурна.

Добър апетит.


Съвет:
Ако обичате по-сладко може да сложите повече захар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


263 ДУШИ ОНЛАЙН
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
Snejana Madjarova се регистрира в сайта.
Andrew S. Andrew се регистрира в сайта.
foxy сготви Лазаня
Мария Сотирова коментира рецептата Картофена фритата
Антония коментира рецептата Варени яйца с млечен сос
Georgi R. Stoyanov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта