Домашна майонеза
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2019 Няма по- вкусно усещане за сетивата. Даже тук във Флорида тиквения мармалад е на почит от близки и приятели.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2017 Много сполучлив мармалад с аромат на Коледа!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2017 Да, Ирена, може да намалиш захарта, но имай предвид, че в такъв случай, мармаладът може да стане по-рядък и разбира се, няма да е и толкова сладък. Орехите се слагат последни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2017 Искам да попитам дали ще се получи сладкото и с намалена на половината захарта? И ако добавя орехи, кога трябва да се сложат, по време на варенето или съвсем накрая?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 За добавих, 3 ябълки, !/2 ч.л. карамфил и 100гр начукани орехи. Стана супер!!!!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...